• Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurstudio
  Borduurstudio
 • Borduurstudio
  Borduurstudio
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Home
 • Werkkleding borduren

Werkkleding borduren

Aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. Logisch ook, want de werkkleding is toch een beetje het visitekaartje van uw bedrijf! Vandaar ook dat het belangrijk is om bedrijfskleding te kiezen van de hoogste kwaliteit. Werkkleding wordt vaak en intensief gedragen en u moet er daarbij ook rekening houden dat er regelmatig beschadigingen en vervuiling op kan treden. Let er dan ook goed op dat die kleding die u koopt van topniveau is. Bij Borduurstudio Geldrop verkopen we niet alleen die perfecte kleding, maar kunnen we er ook voor zorgen dat uw logo mooi op uw kleding komt te staan.

Kiest u voor werkkleding borduren?

Werkkleding laten borduren is de geschikte methode als u wilt dat uw bedrijfskleding er professioneel uitziet. Zo'n mooi geborduurd logo heeft nu eenmaal een chique uitstraling en u wilt graag dat de mensen die dit dragen er ook representatief uitzien! Als wij werkkleding borduren, dan gebruiken wij hiervoor de beste materialen en machines. We weten hoe belangrijk het is dat een logo er helemaal perfect op komt te staan. Ook na een aantal jaren intensief dragen en wassen moet dat logo mensen toe blijven stralen. Wij zorgen ervoor dat dit ook gebeurt!

Of kiest u voor werkkleding bedrukken?

Werkkleding bedrukken is ook een goede manier om een logo op uw kleding te zetten. U moet er hierbij wel op letten dat u dit professioneel laat doen. Per slot van rekening zijn er drukmethodes die er korte tijd goed uitzien, maar waar het effect toch snel wordt verpest. Bij ons hoeft u daar niet bang voor te zijn. Als wij werkkleding bedrukken gebruiken we hiervoor de zeefdruktechniek, waarmee elk logo helemaal strak op uw kleding komt te staan. Meer weten over werkkleding laten borduren of werkkleding laten bedrukken? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Joomla SEF URLs by Artio

Welkom

Borduurstudio Geldrop is gespecialiseerd in Verkoop, Borduren, en Bedrukken van Uw BedrijfskledingWij leveren aan Bedrijven, Relatiegeschenkenhandel, Sportvereniging, Reclamebureaus, Particulieren, Textieldrukkerijen.
 

dames-t-shirts-merk-santino_f.jpg 

T-Shirts

polo-shirts-heren_f.jpg

Poloshirts

hooded-sweaters-jackets-dames-merk-bella_f.jpg

Hooded  Sweaters/

Jackets

sweater-truien-jackets-dames-merk-russell_l.jpg

Sweaters/Jackets

 fleecejacket-truien-merk-santino_l.jpg

Fleece Vesten/Truien

caps_l.jpg

Caps

jassen-dames-heren_l.jpg

Jassen

softshell-jassen-heren-merk-regatta-stand-out_l.jpg

Softshell Jassen

 ice-bird-padded-gilet-r193m_l.jpg

Bodywarmers

winter-mutsen-sjaals_l.jpg

Mutsen/Sjaals

corporate-wear_l.jpg

Overhemden

testcategorie_l.jpg

Veiligheidskleding

 bedrijfskleding_l.jpg

Bedrijfskleding

horecakleding_l.jpg

Horecakleding

badstof_l.jpg

Badstof