• Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurstudio
  Borduurstudio
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurstudio
  Borduurstudio

Trui borduren

Bent u van plan om een trui te laten borduren? Om op een mooie trui een mooi logo te laten zetten? Dan bent u bij Borduurstudio Geldrop aan het juiste adres aangekomen. Ons bedrijf heeft de apparatuur en mensen die ervoor zorgen dat uw logo helemaal perfect op uw nieuwe trui komt te staan. Het maakt daarbij niet uit of u een particulier bent of dat u voor uw bedrijf op zoek bent naar een borduurexpert. Het mooie is dat u bij Borduurstudio Geldrop ook de keuze heeft om deze trui te laten bedrukken. Wij bieden u namelijk de optie om via zeefdruk een logo op kleding te laten zetten.

Truien borduren met Borduurstudio Geldrop

Misschien bent u voor uw bedrijf wel op zoek naar een expert op het gebied van bedrijfskleding. Een bedrijf waar men niet alleen maar een logo op een trui borduren, maar waar u ook de kleding zelf af kunt nemen. Bij ons hoeft u niet het materiaal te leveren waar het logo op moet komen te staan, wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment kleding van de hoogste kwaliteit voor u klaarstaan. U heeft hierbij zelfs de keuze om deze kleding zonder logo te bestellen. Maar truien borduren is onze specialiteit, en maakt u en uw mensen gelijk een stuk herkenbaarder.

Truien bedrukken

Naast het borduren van truien bieden wij u ook nog de mogelijkheid om een trui te bedrukken. Dit is natuurlijk een geheel andere techniek dan borduren, maar ook met zeefdruk kunt u een logo prachtig en helder op een trui krijgen. We hebben daarbij voor zeefdruk gekozen, omdat u dan zeker weet dat uw logo helemaal perfect op uw kleding komt en blijft. U wilt toch dat, als wij een trui bedrukken, deze trui en uw logo er ook nog mooi uitzien als u deze een flink aantal keer gedragen of gewassen heeft? Truien borduren of truien bedrukken? De keuze is aan u!

Joomla SEF URLs by Artio

Welkom

Borduurstudio Geldrop is gespecialiseerd in Verkoop, Borduren, en Bedrukken van Uw BedrijfskledingWij leveren aan Bedrijven, Relatiegeschenkenhandel, Sportvereniging, Reclamebureaus, Particulieren, Textieldrukkerijen.
 

dames-t-shirts-merk-santino_f.jpg 

T-Shirts

polo-shirts-heren_f.jpg

Poloshirts

hooded-sweaters-jackets-dames-merk-bella_f.jpg

Hooded  Sweaters/

Jackets

sweater-truien-jackets-dames-merk-russell_l.jpg

Sweaters/Jackets

 fleecejacket-truien-merk-santino_l.jpg

Fleece Vesten/Truien

caps_l.jpg

Caps

jassen-dames-heren_l.jpg

Jassen

softshell-jassen-heren-merk-regatta-stand-out_l.jpg

Softshell Jassen

 ice-bird-padded-gilet-r193m_l.jpg

Bodywarmers

winter-mutsen-sjaals_l.jpg

Mutsen/Sjaals

corporate-wear_l.jpg

Overhemden

testcategorie_l.jpg

Veiligheidskleding

 bedrijfskleding_l.jpg

Bedrijfskleding

horecakleding_l.jpg

Horecakleding

badstof_l.jpg

Badstof