• Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurstudio
  Borduurstudio
 • Borduurmachines
  Borduurmachines
 • Borduurstudio
  Borduurstudio

Borduurbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel borduurbedrijf waar mensen werken die een logo perfect op kleding kunnen aanbrengen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Borduurstudio Geldrop. Onze borduurstudio is niet alleen maar actief in Geldrop, maar ook in de hier omheen liggende plaatsen. Wij bieden u een vertrouwd adres voor mooie kleding en perfecte logo's. Als u op zoek bent naar nieuwe bedrijfskleding, dan wilt u toch ook dat deze er helemaal perfect uit komt te zien? Borduurstudio Geldrop is dan het aangewezen bedrijf voor u.

Perfecte logo's met een borduurservice

We hebben bij Borduurstudio Geldrop de beste apparatuur klaarstaan om uw logo zo echt mogelijk op uw kleding te krijgen. We hebben hierbij de beschikking over een groot aantal verschillende kleuren draad, zodat we elk logo natuurgetrouw kunnen namaken. U wilt toch dat uw logo er zo perfect mogelijk uitziet? Bij ons borduurbedrijf werken mensen die de ervaring en kennis hebben om met uw logo aan de slag te gaan. U hoeft daarbij ook de kleding niet aan te leveren. Deze hebben wij namelijk allemaal op voorraad, ongeacht war voor bedrijfskleding u ook zoekt.

Meer dan alleen een borduurservice

We borduren uw logo op uw kleding, maar bieden u ook een andere mogelijkheid. Bij ons kunt u namelijk uw logo ook op uw kleding laten drukken. Wij hebben hier de apparatuur voor klaarstaan, waarmee we ons logo op uw kleding zeefdrukken. Dit is een beproefde en geheel perfecte methode om een duurzaam logo op uw kleding aan te brengen. Komt u anders eens bij ons langs om de verschillende methodes te bekijken en zo te kiezen welke het beste op uw wensen aansluit. Bij Borduurstudio Geldrop staan we altijd klaar om zo snel mogelijk voor u aan de slag te gaan!

Joomla SEF URLs by Artio

Welkom

Borduurstudio Geldrop is gespecialiseerd in Verkoop, Borduren, en Bedrukken van Uw BedrijfskledingWij leveren aan Bedrijven, Relatiegeschenkenhandel, Sportvereniging, Reclamebureaus, Particulieren, Textieldrukkerijen.
 

dames-t-shirts-merk-santino_f.jpg 

T-Shirts

polo-shirts-heren_f.jpg

Poloshirts

hooded-sweaters-jackets-dames-merk-bella_f.jpg

Hooded  Sweaters/

Jackets

sweater-truien-jackets-dames-merk-russell_l.jpg

Sweaters/Jackets

 fleecejacket-truien-merk-santino_l.jpg

Fleece Vesten/Truien

caps_l.jpg

Caps

jassen-dames-heren_l.jpg

Jassen

softshell-jassen-heren-merk-regatta-stand-out_l.jpg

Softshell Jassen

 ice-bird-padded-gilet-r193m_l.jpg

Bodywarmers

winter-mutsen-sjaals_l.jpg

Mutsen/Sjaals

corporate-wear_l.jpg

Overhemden

testcategorie_l.jpg

Veiligheidskleding

 bedrijfskleding_l.jpg

Bedrijfskleding

horecakleding_l.jpg

Horecakleding

badstof_l.jpg

Badstof